Sass & Belle og Camden market

Har dere vært i Camden i London? Da vet dere hvor gøy det er å gå rundt og kikke på alt som skjer der. Masse bruktbutikker og boder! Fant en søt liten interiørbutikk som solgte disse søte bokstavene. M for Maia.Så tilbake til Sass & Belle-kuppene! Disse søte fuglene med klips kostet 15 kr. per stk. og de hadde de i mange farger. Synd julen er over... de kunne hengt på juletreet!Jeg har litt mer å vise, men jeg får ikke tatt brukbare bilder uten dagslys. Vent og se!

4 kommentarer

Bjørg

13.jan.2011 kl.22:20

Nyyydelege ting i herlege farger. Den fuglen var jo supersøt!:)

Takk for kosleg helsing!

Klem:)

Kaspara

13.jan.2011 kl.23:33

Heisan!

Tusen takk for søte ord og hyggelig hilsen på bloggen min!

Så herlig det var å klikke seg inn her og bli møtt av ordet "Camden". Jeg elsker Camden og det er stedet jeg MÅ til når jeg er i London; en utrolig fargerik og spennende bydel!

Ha en god natt!

Hilsen Kaspara

Shabby Chicks

13.jan.2011 kl.23:45

Kaspara: Så gøy å høre!! :) Det var skikkelig trist å måtte reise derfra, for jeg ser for meg at jeg trenger flere dager for å pløye gjennom alt..livredd for å gå glipp av noe!

Jannes Lille Sted

14.jan.2011 kl.09:38

Tusen takk for hyggelig hilsen inne hos meg! Og nyydelige ting! Ordentlig fine fugler! Og bokstaven var nyydelig den også!

Ha en flott helg

Klem Janne Merethe

Skriv en ny kommentar

Shabby Chicks

Shabby Chicks

27, Oslo

Vi er to søstre på hver vår kant av landet med en stor interesse for interiør - og da gjerne av den shabby og retro varianten. Med vår forkjærlighet for gamle ting og spor av levd liv, har vi funnet vår egen stil å redesigne møbler på, for å gi dem et nytt og bedre liv. Her kan du finne gode tips til billige løsninger eller kjøpe noe av vår redesign.

Kategorier

Arkiv

hits