Halvt år pause og Sass & Belle

Kort tid etter at vi i det hele tatt startet å blogge, ble det brått stopp på shabby chicks sin blogg. Vi pusset på det tidspunktet opp hos våre foreldre, og hadde lite overskudd til annet. Etter flere uker med maling av tak, vegger, gulv og møbler, gikk vi begge på en smell. Det var spesielt den yngste shabby chicken som utviklet en ordentlig male-depresjon. Det passet jo skikkelig dårlig i og med at hun skulle tilbake til sin egen leilighet og pusse opp der også.

Etter at alle prosjektene var ferdige var det nesten høst og skolestart. Bare synet av en malekost gjorde den yngste av oss kvalm, og skolestart byr på utfordringer som gjør at man fort glemmer å blogge. Den tid er likevel forbi, og male-depresjonen er behandlet ved å frastå fra den slags aktiviteter i nesten et halvt år. Men i går fikk settekassen to strøk hvitmaling! Hurra! Med andre ord; shabby chicks er i gang med bloggingen igjen, og vi håper du vil følge oss!Den yngste shabby chicken kom akkurat hjem fra London. Her oppdaget hun en drøm av en butikk i Londons koseligste område; Covent Garden. Butikken het Sass & Belle. Oppdaget at de også hadde nettbutikk, men det er jo typisk at de kun sender til Storbritannia. Angrer skikkelig på at jeg ikke kjøpte Babushka-klokken på bildet. Den kostet bare 70-80 norske kroner. Mulig butikken er kjent for mange av dere? Billig var det også der. Kjøpte noen ting jeg skal legge ut bilder av senere.

 

 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Shabby Chicks

Shabby Chicks

27, Oslo

Vi er to søstre på hver vår kant av landet med en stor interesse for interiør - og da gjerne av den shabby og retro varianten. Med vår forkjærlighet for gamle ting og spor av levd liv, har vi funnet vår egen stil å redesigne møbler på, for å gi dem et nytt og bedre liv. Her kan du finne gode tips til billige løsninger eller kjøpe noe av vår redesign.

Kategorier

Arkiv

hits