Tallerkenhyllen er ikke hva den en gang var!

Den gamle tallerkenhyllen har fått flere bruksområder enn den hadde før. Det er ikke lenger bare tallerkner som passer. Bruk den på kjøkkenet med både kokebøker og tallerkner i. Den passer også fint inn i stuen med andre bøker som gjør seg på utstilling. Bilder er en annen ting som blir nydelig i en tallerkenhylle! Til slutt passer den også inn på barnerommet som en slags bokhylle og settehylle for barnebøker og leker. Se bare her!

Link til annonsen som ligger på fin.no: http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=23330445Shabby Chicks ♥

3 kommentarer

Nathalie:)

15.jul.2010 kl.22:26

Lekker hylle!! Dere er så flinke. Den dagen jeg kjøper meg hus kommer dere til å stå for innredning. hehe

Litt a`hvert

21.jul.2010 kl.21:03

Morsom blogg dere har))) Jeg driver en butikk på jeløy ,Moss , hvor jeg pusser opp nytt og gammelt i chabby stil, masse spennende...... artig å titte innom alle de artige bloggene som finnes der ute:

Bjørg✩Huset ved Fjorden

30.jul.2010 kl.19:44

Hei, eg er nettopp komt heim frå ferie og lest den koslege helsinga de la igjen på bloggen min:) Så kosleg at de lika bloggen min, slikt varmer skikkeleg!:) Denne bloggen var virkeleg fin. Liker stilen og dei oppfinnsomme detaljane på møblane de pusser opp. Eg legg den til blogglista mi, straks;)

Fargen på kjøkenveggen min heiter forresten skagen. Den er lysegrå og kjempefin til kvitt:)

Ha ein flott kveld!

Klem:)

Skriv en ny kommentar

Shabby Chicks

Shabby Chicks

27, Oslo

Vi er to søstre på hver vår kant av landet med en stor interesse for interiør - og da gjerne av den shabby og retro varianten. Med vår forkjærlighet for gamle ting og spor av levd liv, har vi funnet vår egen stil å redesigne møbler på, for å gi dem et nytt og bedre liv. Her kan du finne gode tips til billige løsninger eller kjøpe noe av vår redesign.

Kategorier

Arkiv

hits