Loppisfunn!

På Grünerløkka i Oslo, nærmere bestemt Birkelunden, er det nesten hver søndag i sommerhalvåret et bruktmarked med masse boder.  Det selges småmøbler, lamper, kopper og kar, klær ++. Jeg var der på søndag og disse to rammene er hva jeg fant. Betalte 140,- for dem til sammen. Jeg tror rammene er gamle, men englebildet har jeg sett i flere interiørbutikker. Det lille bildet derimot, tror jeg er et gammelt fotografi. Ingenting er så fint som gamle rammer!
Det er ikke spesielt billig på dette markedet. Mye fordi Grünerløkka er veldig "hipt" og de som står der og selger har forstått at de kan ta mye penger for tingene sine . Brukte ting er jo "in"!

I dag gikk jeg forresten glipp av en drøm av en pidestall! Jeg var på et bruktmarked i Storgata og det første jeg så var denne pidestallen fra 1920. Den var helt spesiell. Den var malt i en mintgrønn-aktig farge og malingen var skallet av. Også hadde den en liten skuff. Butikkeieren skulle ha 500,- for den. Jeg vet at sånne møbler er populære og at det koster, så 500,- for dette møbelet er ikke så altfor mye. Jeg skjønner ikke hva jeg tenkte på da jeg valgte å gå derfa uten pidestallen. Uansett; 30 minutter etterpå angret jeg meg, men da var det for sent. Bordet var solgt...

Shabby Chicks

Én kommentar

Villa Klaraberg

29.jun.2010 kl.20:19

Hallo! Tusen takk for en kjempekoselig hilsen! Så flotte bilder og rammer du fant, det ene familiebildet tipper jeg er fra 1930-1940. Det var synd at du ikke fikk kjøpt pidestallen, men det er sånt som skjer noen ganger....har skjedd med meg også. Ha en flott uke! Klem fra Jorunn

Skriv en ny kommentar

Shabby Chicks

Shabby Chicks

27, Oslo

Vi er to søstre på hver vår kant av landet med en stor interesse for interiør - og da gjerne av den shabby og retro varianten. Med vår forkjærlighet for gamle ting og spor av levd liv, har vi funnet vår egen stil å redesigne møbler på, for å gi dem et nytt og bedre liv. Her kan du finne gode tips til billige løsninger eller kjøpe noe av vår redesign.

Kategorier

Arkiv

hits