Kjærlighet ved første blikk...

Det var kjærlighet ved første blikk da vi fant dette bordet. Før vi redesignet var det virkelig den stygge andungen. Glemte typisk nok å ta "før"-bilde. Men det var kanskje like greit, for det var ikke et pent syn kan du si! De som har eid bordet før oss har gjort skam på et antikt møbel som dette. Hint: oransj og brun batikk (!!)

Bordet er til salgs, og ligger ute (sammen med et annet bord + to aviskurver og en stol) på finn.no


Likørglassene med rosévin (FUN Light) i kostet 10,- per stk. på Fretex. Disse kan også brukes som telysholdere.


Legg forresten merke til den unike potteskjuleren. Dette er et tips Andrea har mottatt fra sin venninne Jeaneth og hennes mamma. Vi har brukt en kakeserviett og bast-hyssing! Et godt tips for den som skal ha sommerfest: istedet for å kjøpe dyre snitt-blomster, kjøp en 6-pakning med stemorsblomster til 40,- og legg en kakeserviett rundt hver. Snurr litt hyssing (gjerne bast) rundt. Kakeservietter selges billig på f.eks. Rema 1000. Og voila! Du har et flott festbord!
Shabby Chicks ♥

Én kommentar

Tonje

17.jun.2010 kl.22:28

Det bordet ble helt nydelig!!!!

Skriv en ny kommentar

Shabby Chicks

Shabby Chicks

27, Oslo

Vi er to søstre på hver vår kant av landet med en stor interesse for interiør - og da gjerne av den shabby og retro varianten. Med vår forkjærlighet for gamle ting og spor av levd liv, har vi funnet vår egen stil å redesigne møbler på, for å gi dem et nytt og bedre liv. Her kan du finne gode tips til billige løsninger eller kjøpe noe av vår redesign.

Kategorier

Arkiv

hits