Hjemmelaget shabby sofabord

Andrea og samboeren laget dette kule bordet. Bordplaten er limt sammen av vanlige tykke planker (med tresplinter mellom), og bena er av samme tykke bord som platen. Dette var vår første shabby chic-prosjekt. Vi malte først med en blågrå farge, så med hvitt, før vi la på "slitasjen"  ;)

Enkelt og billig tips, og vi fikk akkurat de målene vi ville ha
Shabby Chicks ♥

5 kommentarer

Villa Klaraberg

14.jun.2010 kl.11:50

Hei og gratulerer med ny flott blogg..masse fint her, ja! Kult bloggnavn har dere også!! Tusen takk for den hyggelige hilsen hos meg. Ønsker dere en flott uke! Klem fra Jorunn

Anna

14.jun.2010 kl.22:51

Så kul ide med å lage eget salongbord. Det er virkelig noe jeg skal vurdere. Takk for tipset! Er fra nå av fast følger av bloggen deres. :)

Shabby Chicks

14.jun.2010 kl.23:40

Hei Anna! :) Så gøy at du likte tipset! Samboeren til Andrea er veldig stolt over håndverket sitt selv. Hehe :) Du trenger faktisk bare en drill, lim og tre skruetvinger fra Biltema. Bordet kostet (inkludert skruetvinger) kun 700,-. Vi oppdaterer bloggen så ofte vi kan, og nå som det er sommer og vi har ferie, blir det sikkert en del action her på bloggen! :)

Shabby Chicks

Jeaneth

16.jun.2010 kl.19:14

Det er mitt!!! Og denne bloggen er min favoritt!!!

Trine Midtgård

18.aug.2010 kl.12:49

For en flott hjemmeside dere har, likte veldig godt det hjemmelagede bordet, hva menes med "slitasje" kan dere utdype det

mvh Trine

Skriv en ny kommentar

Shabby Chicks

Shabby Chicks

27, Oslo

Vi er to søstre på hver vår kant av landet med en stor interesse for interiør - og da gjerne av den shabby og retro varianten. Med vår forkjærlighet for gamle ting og spor av levd liv, har vi funnet vår egen stil å redesigne møbler på, for å gi dem et nytt og bedre liv. Her kan du finne gode tips til billige løsninger eller kjøpe noe av vår redesign.

Kategorier

Arkiv

hits