Mintgrønn drøm...

Vi har forelsket oss helt i denne mintgrønne shabby chic-fargen ♥ Det er Andrea sin egen-komponerte farge, og vi kaller den mintgrønn drøm! 

Denne gamle aviskurven fikk nytt liv med mintgrønn drøm:
Legg merke til Tilda-boken oppi aviskurven. Den kan anbefales! Her finner du mange gode ideer og tips til hvordan du selv kan lage Tilda-inspirerte ting som puter, engler, puff osv.

Shabby Chicks

3 kommentarer

Marianne

14.jun.2010 kl.22:49

Heisann søstrene Chicks

Først må jeg bare gratulere med flott blogg! Så fin aviskorg....virkelig en herlig fargeklatt i stuen. Er den og til salgs?

Shabby Chicks

14.jun.2010 kl.23:36

Hei Marianne! Så gøy du liker bloggen vår! :) Tusen takk for så hyggelig kommentar! Aviskurven er til salgs, ja, så bare skrik ut om du vil ha den! Bor du i Stavanger? Den kan uansett sendes over hele landet for 150,-. Vi har samme aviskurv malt i en litt annen dusere farge ("blågrønn oldemor-farge"). Vi skal legge ut bilde av den snart! Send gjerne mail til andreahegelstad@hotmail.com

Shabby Chicks

Marianne

15.jun.2010 kl.00:54

Så bra, jeg tar kontakt per mail .Jeg bor på Hundvåg så er i området ;)

Skriv en ny kommentar

Shabby Chicks

Shabby Chicks

27, Oslo

Vi er to søstre på hver vår kant av landet med en stor interesse for interiør - og da gjerne av den shabby og retro varianten. Med vår forkjærlighet for gamle ting og spor av levd liv, har vi funnet vår egen stil å redesigne møbler på, for å gi dem et nytt og bedre liv. Her kan du finne gode tips til billige løsninger eller kjøpe noe av vår redesign.

Kategorier

Arkiv

hits